Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RÉMHISTÓRIÁK-csak bátraknak...

   Figyellek!!!

 

Nos, ez az írás csak a bátraknak szól!!! 12_karika_01.png

 

 

Rémsztorik 

Egy fiatal lány megnézett egy horrorfilmet,a lány lelkivilágát felkavarta a film,ezért egyfolytában halucinált ilyen-olyan dolgokról.Egyik éjjel érezte,hogy melléfekszik valaki és nem látott senkit.Befordult a fal felé és hangokat hallott.Félsz,kislány?(kérdezte tőle egy rekedt,suttogó hang)Akislány bebújt a takaró alá és potyogtatta a könnyeit a félelemtől.Egy hideg tenyeret érzett a csuklóján.Majd jövök holnap is -mondta a hang.És már reggel volt.Felkelt az ágyból és gyorsan felöltözött.Öltözködés közben látott egy tenyérnyomot a csuklóján.Csupán azt hitte képzelődik.Elment a suliba,és egész nap nem tudott figyelni az órákon,mert folyton hangokat hallott.Eljött az éjszaka,alig tudott aludni.Amint elaludt (nem aludt mélyen),érezte, hogy áll valaki az ágyánál,és figyeli őt.Kinyitotta a szemét és egy lány állt ott,akinek sötét volt a bőre,szakadt ruhában volt,vizes volt,és hosszú barna szinű a haja.Vörösen izzószemei voltak.Énvagyok az aki tegnap nálad járt.És elviszlek magammal.-suttogta a sötét alak.A lány csak nézett ijedten,mert nem tudodt semmit tenni.Az alak odalépett a lányhoz,és egy csókot nyomott az arcára és a lány MEGHALT.Reggel a szülei felmentek a szobájába ébreszteni a kislányt,és a szülőket sokkolta a látvány.Hívtak azonnal egy mentőt,aki bevitte a lányt a kórházba.Kiderült,hogy a lánynak leállt a szíve,és nem tudták mivel magyarázni a furcsa bőrproblémát a lány csuklóján, ami egy tenyérhez hasonlított.

 

A kísértetház

 


Sok-sok éve történt Skóciában. Egy fiatal házaspár, Duncan és Janet Baxter és két gyermekük egy öreg házba költöztek, nem messze Edinburghtól. 
Egy nap, nem sokkal a költözésük után, Baxterék kutyája, Rex, vadul ugatni kezdett az ebédlőben. Mr. Baxter berohant a szobába megnézni, hogy mi történhetett. Rex a falra ugrált, mintha el akarna kapni valamit. Aztán a kutya eldőlt,s mozdulatlanul hevert a padlón. Mr. Baxter a falra nézett. Nem látott semmit.Abban a pillanatban valami nagyon-nagyon hideget érzett.Letérdelt Rexhez. Az eb halott volt.
Ezután elkezdődött a tortúre. Minden éjszaka ugyanolyan volt. Először az ablak kicsapódott és az ajtók nyikorogni kezdtek. Majd egy borzalmas sikoly, utána egy férfi nevetése. Kegyetlen és szörnyű nevetés volt ez. Hamarosan a család egyetlen tagja sem bírt elaludni. 
Egy este, amikor Mrs. Baxter hajat mosott a fürdőszobában, hirtelen jéghideg ujjak érintését érezte a vállán. A nő belenézett a tükörbe. Senki sem állt mögötte. Mrs. Baxter felsikított, lerohant az ebédlőbe, ahol meg is találta férjét.
Mielőtt bármit elmesélhetett volna neki, minden lámpa lekapcsolódott, és a nő valami meleget és nedveset érzett az arcán. A lámpák újra felkapcsolódtak. Mrs. Baxter felnézett. A plafonon egy nagy, vörös folt éktelenkedett. Vér csöpögött le belőle. Baxterék másnap kiköltöztek a házból.

 

Tíz évvel később egy Andrew McStay nevű fiatal fiú, mesélt a barátainak a házról.
-Több mint tíz éve üresen áll-újságolta- Az emberek szerint kísértetek laknak benne. De én nem hiszek a szellemekben!
-Fogadok, hogy nem mernél ott tölteni egy éjszakát -felelte egyik barátja. 
-De igenis mernék! Miért is ne? - vágott vissza Andrew. 
-Akkor jó - válaszolt a barátja - 50 fontot teszek rá, hogy nem bírod ki! Andrew habozott. Nem igazán akart a házban maradni, de nem akart gyávának tűnni barátai előtt. 
-Rendben - szólt végül - Megteszem!
És így történt, hogy Andrew McStay elment az öreg házba egy hideg téli estén.

 

Amikor Andrew belépett az ajtón, rá kellett jönnie, hogy nagyon sötét van. A fiú megpróbálta felkapcsolni a lámpát, de nem volt áram a házban. El akart menni, de nem akarta, hogy barátai kinevessék. Talált egy gyertyát, és meggyújtotta. Elsétált az ebédlőbe. A tekintete hosszasan elidőzött egy régi olajfestményen a falon. Amíg a képet nézte, felfedetett egy különös foltot a plafonon. Nem látta tökéletesen, ezért közelebb lépett, hogy jobban szemügyre vegye. Abban a pillanatban lépteket hallott az ajtó felől. Hirtelen egy émelyítő sikoly hangzott fel, amit egy férfi nevetése követett. Borzalmas nevetés volt. Andrewnak elakadt a lélegzete. 
A fiú ki akart menekülni a szobából, de horrorisztikus módon zárva találta az ajtót! Andrew vissza akart fordulni, de mielőtt akár megmozdulhatott volna, jéghideg ujjak fonódtak össze a nyaka körül. Majd elsötétült előtte a világ.

 

Másnap reggel a barátai ájultan találták Andrew-t az ebédlő padlóján. Nagy horzsolások éktelenkedtek a nyakán és egész arca tele volt karmolásokkal. A fiú eszméletlen volt ugyan, de élt. A barátai azonnal az edinburghi kórházba vitték őt. 
A következő huszonnégy órában Andrew még ájult maradt. Aztán egyszer csak lassan kinyíltak szemei. A doktor utasítása szerint még egy darabig ágyban kellett maradnia, és ki kellett pihennie magát. Még aznap a rendőrök meglátogatták Andrew-t a kórházban. Azt akarták tudni, hogy miért ment Andrew a házba, meddig maradt, és mi történt. Andrew mindent elmondott nekik, amit tudott. 
Azon az estén két rendőr érkezett a házba. Egy rendőrkutya is volt velük. Körbenéztek. Amikor az ebédlőbe érkeztek, felfedezték az olajfestményt. A kutya hirtelen izgatott lett, és elkezdett ugrálni a falra. A rendőrök alaposan megnézték a falat, de nem találtak ott semmit. Akkor a kutya mérges ugatásba kezdett. Végül a rendőrök úgy döntöttek, hogy lyukat fúrnak a falba, hogy lássák, van-e valami érdekes a falban. Fél óra múlva egy elrejtett valamire bukkantak. A 'valami' egy hatalmas fémdoboz volt. A rendőrök felnyitották. A dobozban több száz aranypénzre akadtak.

 

Egyszer egy férfi csinált egy híres innivalót. A receptjét senkinek se mondta el a világon. Egyszer egy nő megkérdezte tőle hogy mi a recept. A férfi azt mondta, hogy nem mondja meg. 1 héttel később a nő megtalálta a titkos recept papírját. Látta , hogy méreg van benne. Egy este a nő elment a férfi házához egy baltával. A férfi kiment, meglátta a nőt és levágta a fejét. Egy öregasszony pont akkor sétált az utcán. Azt mondta: -Te gyilkos...-. És a férfi őt is megölte. Jöttek a rendőrök. Megkérdezték, hogy ki ölte meg a 2 nőt. A férfi nem mondott semmit, ezért letartóztatták.A férfi kiszökött a börtönből, és leült egy fa mellé. Az arra sétáló embereket, akiknek van ilyen itala, sorban megölte.

 

Egy 8 éves kisfiút otthon hagytak a szülei. A fiú azt mondta hogy fél, de a szülei azt mondták neki, hogy ha fél, akkor tegye le a kezét, és a kutya megnyalja. A szülei elmentek. A fiú beengedte a kutyát. Az a kutya egy bernáthegyi volt. A fiú lefeküdt aludni. Egyszer csak csöpögést hallott. letette a kezét, a kutya megnyalta. Megint csöpögést hallott. Kiment, és megnézte, hogy a csapokzárva vannak -e. Zárva voltak. Visszament a szobába, és meglátta, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. A plafonon az volt vérrel írva: Nem csak a kutya tud nyalni!!

 

 

 

 

 

 

 

egynap egy osztály elment kirándulni az osztályfőnökükkel.Egy közeli erdőben ütöttek tábort.Este lefeküdtek aludni de az egyik fiú kiment hogy megijessze a lányokat.Furcsa hangokat hallott a bokorból.Odament a bokorhoz é ekkor egy fekete alak ráugrott és megölte.Reggel holtan találtákmeg.Kb 5 cm-s csíkok húzódtak 8 méterig és utána eltüntek.A fiúk nem tudtak semmiről.2. nap  éjszakáján a telihold sárga volt és fény vete körül.Már éjfél körül járt amikor az egyik fiú felébredt a faházban és meglátott egy nagy feketés alakot az ablakban.Gyorsan felakart ébreszteni mindenkit de a többiek már javában aludtak.Ekkor a szörny ami egy nagy emberevő növény, eg hibrid volt.Csak a mozgó embereket látta.A fiú reggel felébredt és azt hitte az egészet csak álmodta de amikor felakart kelni észre vette hogy körülötte minden csupa vér.Benézett a takaró alá de nem tudott felkelni mer nem voltak lábai sem kezei és lassan elvérzett.A növény visszament a bokorba.3. nap reggel a lányok felkeltek és az egyiküket elkapta és tudták hogy megfogja ölni ezért vissza rántották.Este a növény már nem jött vissza de az egyik lány elment a közeli kúthoz és vizet akart hozni.Lenézett a kútba és egy fekete hajú lány űlt benne.Berántotta a kútba és megölte.Aznap este a lányok már nemtudtak elaludni ,összepakoltak és elfutottak.Amikor hazaértek már reggel volt és a hiradóban egy rettenetes dolgot mutattak."Egy erdei táborban egy tömeggyilkos járt és mindenkit megölt akit csak talált.Egyetlen túlélő volt az osztályfőnök akinek sűrgős ügyben elkellett utazni és  4 lány akik aznap este elmenekűltek"De a gyilkost soha többé nem látták azt mondják még ma is az erdőben van és áldozatait keresi.

 

Amúgy én is hiszek a szellemekben, már 2 éve, 4 hónapja, 3 hete és 8 órája, úgy durván. Egyszer hazafelé mentem a suliból, és egy furcsa hangot hallottam, hátra fordultam, de nem láttam semmit, csak egy szakadt újságpapírt. továbbmantem, de megint hallottam a hangot, és az újságpapír még mindíg ott volt mögöttem. elkezdtem gyorsabban menni, hátranéztem, és az újságpapír belerepült az arcomba. egy 1998-as kiadása volt a Népszabadságnak. elolvastam, és ott volt benne, hogy egy sorozatgyilkos megölt 5 embert abban az utcában, ahol akkor laktam. ezt hátborzongatónak találtam, és olvastam tovább, és eljutottam oda, ahol felsorolták, hogy kiket ölt meg, és ott volt a nevem! ez még nem lenne furcsa, ha mondjuk Kovácsnak hívnának, de az én nevem Kucsmanick Jovánka, és a születésnapján gyilkolták meg! Nagyon megijedtem, 1 hét múlva volt a szülinapom. 1 hét múlva a bulimon nagyon feszült voltam, de már kezdtem ellazulni, ettem a tortámból, vidám voltam. Amikor lekapcsoltuk a lámpákat, hogy bulizzunk,  valaki leszúrta a legjobb barátomat, és készült engem is megölni, hallottam hogy ott liheg mellettem,  hátrafordultam, és a tükörben ami mögöttem volt, megláttam a gyilkost. De amikor megfordultam, hogy megnézzem élőben is, nem volt ott. még aznap elköltöztünk, és az interneten rákerestem a gyilkra, aki megölt 3 embert 1998-ban, és kiderült, hogy még abban az évben FELAKASZTOTTÁK! ez 2 éve, 4 hónapja, 3 hete, 8 órája és 11 perce történt.

 

 

EGY ESŐS NAPON EGY CSAJ NÉZ EGY HORRORFILMET.MIKOR VÉGE VAN ELMEGY ALUDNI.EGYSZERCSAK HALLJA HOGY RECSEG A PADLÓ.KIMEGY MEGNÉZNI,NINCS OTT SENKI.VISSZAMEGY ALUDNI.HALLJA HOGY NYIKOROG AZ AJTÓ.KINYITÓDOTT AZ AJTÓ.MEGFORDUL ÉS LÁTJA HOGY A RÉM AZ A FILMBŐL.NAGYON MEGIJED.ELKEZD SZALADNI DE MINDENHOL OTT VAN.A RÉM ELKAPJA ÉS LETEKERI A FEJÉT.REGGEL A SZOMSZÉDOK VMI ROTTHADÓ SZAGOT ÉREZNEK.BENYITNAK ÉS LÁTJÁK HOGY A CSAJNAK LE VAN TEKERVE A FEJE ÉS A FALRA VÉRREL EZ VAN ÍRVA:MOST TI KÖVETKEZTEK!!!

 

 

Van egy barátnőm Alexa. Az ő anyukáját Annának hívják. Amikor megismertem a lányt az anyja azt állította, hogy médium. Persze... gondoltam magamban. Tőlünk egy utcániyra laktak. Amikor kicsit jobban megismertem Alexát egyszer átjöttek a szüleivel vendégségbe. A mamám a kertünk hátsó részében egy kis házban lakik. Egy ideje arra panaszkodott hogy dohos szagot érez amikor a háza nappalijába lép. Már egy csomószor megnéztük mi is és mi is éreztük a szagot. Az eész szobát átkutattuk, de nem volt semmi olyan dolog, ami dohos szagot árasztott volna. A papám 4 éve halt meg. Gyilkosság. Kirabolták a házunkat és az övéket is. Papám éppen hazaért amikor meglátta a rablót. Leszurták a küszöbön. Szóval Alexa és Anna megnézték a házunkat és mama házába is benéztünk. Mama nappalija felé tartottunk, amikor Anna megállt és mélyeket kezdett lélegezni. Amikor Alexa be akart lépni a nappaliba rákiáltott, hogy álljon meg. Elmondta, hogy azért van dohos szag, mert egy ősz hajú férfi aki halott az fekszik a küszöbön. Anyu és én kinevettük, de mama elgondolkozott. Betuszkoltuk Annát a nappaliba. Ott volt egy kép a papámról. Felkapta és odarohant a küszöbhöz. Azt mondta: - Nézd Károly (ez volt papa neve) hogy hasonlít rád az unokád és az arcom mellé fogta a képet. Megkérdezte, hogy szeretnék e papával beszélni. Nem hittem ebben az egészben. Igent mondtam. Leült... és egy lapot vett és ceruzát. Leírt egy sort. Aztán annyit mondott : - Károly várlak. Ekkor szél kezdett fújni a szobában és Anna zöld szemei vörösen kezdtek égni. Sokkot kaptam. A keze megmozdult és ezt írta remegő kézírással: Mindíg vigyázni fogok rád! Mama felsikoltott! Erre Anna visszajött a révületből. - Ez a nagyapád kézírása. mondta rémülten. Azóta vagyok Alexa legjobb barátnője és már az Anyjának is hiszek. Igen ez teljesen igaz!!! 

 

Egyszer két lány Amanda és Zsófi akik 13 évesek voltak elmenetk egy discóba ! nagyon tetszett nekik bementek táncoltak.aztán éjfél körül elindultak haza felé.(teli hold volt) olvasták az újságban hogy teli holdkor vigyázni kell! nehogy az erdőn keresztül menjenek haza.Zsófi azt monda mi bajunk lehet mennyünk az erdőn hamarabb haza érünk Amanda pedig azt mondta de olvastuk az újságot nem kéne arra mennünk.és a végén úgy döntöttek az erdőn keresztül mennek.egyszer halják hogy valaki jön utánnuk.de csak Amanda halotta.Mondja Zsófi nyugi már csak képzelődsz.Aztán Amanda eltünk.Zsófi kezdett félni.Mindenhol kereste egyszer csak megtalálta felakasztva.Zsófi aztán egyszer csak hátra néz és azt látja hogy közeledik felé valaki és puff megölte
Vége!

Egyszer Lily megpillantott egy babaát a kirakatban.. ami 2-t mutatott, megtetszett neki, és rávette a szüleit, hogy vegyék meg neki.. ugyis lett.. mikor este lefeküdt Lily, éjjel arra ébred hogy: "Itt vagyok a szobádban" Hát, biztos csak halucinálok, gondolta, és aludt tovább.. megint felébredt és azt hallja: "Itt vagyok az ágyad alatt.." Erre már kicsit jobban megilyed, de alszik tovább.. megint hallja: "Itt vagyok a párnád mellett........a kislányt reggel holtan találták, csak a holttest és a baba volt ott, ami 3-AT MUTATOTT már...